Zasladite se bombonama na Festivalu Ukusa-kafe, knjige i čokolade. Samostalna zanatska radnja SZR“Janović“ je firma koja je nastala na temeljima porodične tradicije. Osnovana je početkom prošlog veka, kao voskarsko- medokolačarsko- licitarska radionica. Bavila se proizvodnjom i prodajom svojih proizvoda na vašarima, pijacama i seoskim slavama.

Ove godine na Festivalu Ukusa imaćemo prilike da probamo belgijske čokolade. Od samog osnivanja firme 2008 godine firma Tribu ima jasnu viziju poslovanja. To je zastupanje i distribucija kvalitetnih brendova iz inostranstva na našem tržištu. Između ostalog zastupnici smo nekih od vodećih firmi iz inostranstva koje proizvode konditorske proizvode kao što su: Bahlsen, Lambertz, The Belgian chocolate group, itd.

Vivani čokolade su nemačke organske čokolade i njih ćemo ove godine probati na Festivalu. Kompanija Santamed iz Beograda zaljubila se u ove čokolade na prvi pogled! Ne zato što ljubav prema čokoladi nostalgično podseća na sam početak poslovanja njihove firme, nego i zato što ih je u vreme dok još niko nije govorio o ekološkoj čokoladi i kvalitetnom kakaous, očarali svest, ideja i koncept Vivanijevih proizvoda.

Stevia - čokolode bez dodatka šećera i glutena.

I ove godine na Festivalu Ukusa od 11. do 13. maja u SKCNS Fabrika očekuju vas ukusne Torras čokolade. Preduzeće MAKS fit d.o.o. se je ovlašćeni uvoznik TORRAS čokolada na teritoriji Republike Srbije.