Onlyrawsweets by Petra je brend zdravih, sirovih torti i kuglica koji je oduševio novosađanke koje su redovni uživaoci ovih slatkiša. Na Festivalu prvi put predstaviće nam se upravo sirove torte i kuglice iz radionice Onlyrawsweets by Petra u subotu i nedelju na Trgu Republike od 10 do 20 časova.

"Slatkišar je radionica kolača, maštovitih kako izgledom tako i ukusom. Postoji i stvara već dve godine u Novom Sadu. Jedinstveni izgled slatkiša inspirisan je bojama pop kulture i teksturama dobijenim od kvalitetnih i pažljivo biranih sastojaka.

Štand koji sigurno nećete zaobići je štand naših izlagača koji prvi put dolaze na Festival, a koji su ukombinovali jagodu, bananu sa crnom i belom čokoladom. Oni će sa nama biti u subotu i nedelju, i zato zapamtite brend Jagoda i posetite ih.

Ove godine ulica čokolade biće puna različitih ukusa, pored čokolada posetioci će moći da uživaju i u slatkim proizvodima sa ukusom čokolade sa različitim dodacima. Jedni od izlagača su i Magic Cupcakes sa ukusnim kapkejkovima, puslicama...

Po prvi put na Festivalu ukusni čokoladni kolačići i ostali slati progam poslastičarnice Slađana.

Neki životni trenuci su prosto lepši sa slatkim zalogajima...bila to nemirna čokoladna rum kuglica ili parče omiljene voćne torte.Ukusi su različiti, želje su šarolike...potrebe razne ....ali kvalitet je svakako imperativ. Poslastičarnica Slađana je otvorila svoja vrata 2010. god. i do dan danas poštuje svoj imperativ, bez odstupanja i za buduće dane i godine...

Ova čokolada će vam zasigurno zapasti za oko, posebno onima koji vole zdrave čokolade, veganske, organske... Casa Kakau je čokolada koja je nastala sa lepom porodičnom pričom. Priča počinje u Bugarskoj, gde su roditelji jednog mališana koji je alergičan na gluten rešili da proizvedu čokoladu za svog mališana. Zahvaljujući deki koji je u Bugarskoj čuveni tehnolog, čokolada je iz dana u dan dobijala sve lepši ukus. Od malih količina za svoje potrebe rodila se ideja o stvaranju brenda i prvoklasne zdrave čokolade.

Ove godine na Festivalu Ukusa imaćemo prilike da probamo belgijske čokolade. Od samog osnivanja firme 2008 godine firma Tribu ima jasnu viziju poslovanja. To je zastupanje i distribucija kvalitetnih brendova iz inostranstva na našem tržištu. Između ostalog zastupnici smo nekih od vodećih firmi iz inostranstva koje proizvode konditorske proizvode kao što su: Bahlsen, Lambertz, The Belgian chocolate group, itd.