Kompanija Eurogel dolazi na Festival Ukusa od 11. do 13. maja sa organskim i veganskim čokoladam - Happy Benjamino. Happy Benjamino su organske i veganske čokolade koje ne sadrže gluten i prerađeni šećer.

 Sarah, Martin i Krasi iz porodice Benjamin su ludi za čokoladom (kao što ste možda i vi). Uzeli su svoju strast i ljubav, kreirali od kakao zrna do bara čokoladu koja je veganska i organska, koja ne sadrži gluten ili prerađeni šećer i koja je i dalje punog ukusa. Koriste kakao zrno izuzetno visokog kvaliteta i fair trade, sa porodičnih farmi iz Nikaragve. Dodali su superhranu i sve sjedinili u jednu neodoljivu zdravu poslasticu za vaša čula. Uzbuđeni su što vam predstavljaju čokoladu za sreću – Happy Benjamino.

Kompanija Eurogel postoji od 2011. godine na tržištu Srbije. Ljubav prema čokoladi, tortama i kolačima je učinila da izaberemo svoj profesionalni put upravo tamo gde je čokolade i slatkiša u izobilju! Pored toga, ne postoji veće zadovoljstvo od onog kada nekome ulepšate dan, trenutak, poseban događaj. Zato smo odlučili da ponudimo najbolje sirovine na srpskom tržištu te 2011. godine i učinimo sve da i danas budemo po tome prepoznati.