Drago nam je što na našem Festivalu uvek imamo nove proizvode. Tako je i ove godine, 17. maja imaćete priliku da probate pravu topljenu čokoladu u kojoj ćete sigurno uživati. Da bi napravili vašu toplu/topljenu čokoladu, procedura je više nego laka, uzmite ReChocolize čokoladu i rastopite je je u toplom mleku.

 

Već dugo nam se izbor toplih napitaka svodi na kafe i čajeve: jače, slabije, gorče, slađe, s voćnim i cvetnim aromama... Kako god da ih zapakujemo, to su i dalje kafe i čajevi. Šta kada se probudi ono dete u nama i želi nešto slatko i kremasto, nešto novo, razigrano, ukusno? Jesmo li spremni da prihvatimo novu opciju, ako nam je ona ponuđena?

Razmišljamo tako, dok grickamo plastičnu kašičicu, kojom svakodnevno mešamo onu istu kafu, onog istog ukusa. Šta kada bi kašičica bila čokoladna? Šta kada bi se topila dok mešamo vrelo mleko? Šta kada bi to bio najjednostavniji i najsvežiji način da dođemo do topljene čokolade?

Možda je naša potraga za novim, omiljenim, toplim napitkom naprasno prekinuta, kada nam je po prvi put, pod pseudonimom tople čokolade bogatog ukusa, podmetnut praškasti miks nekuvanog pudinga i pregustog kakaa? Možda će naša potraga ovaj put biti prekinuta, jer smo zaista pronašli ono što smo tražili...

Istina je da nam se nova opcija zaista otvorila: mogućnost da sami napravimo topljenu čokoladu i gledamo kako naš ukusni napitak nastaje. I tu se naš izbor ne završava! Ponuđen nam je i ceo dijapazon ukusa, prilagođen svakom nepcu: od tamne čokolade - za odvažne, dark orange - za avanturiste, wild cherry - za energične i senzualne, hazelnut - za hedoniste i white vanilla - za nežne i drugačije.

Nema straha od neispitanih sastojaka i neželjenih aditiva. ReChocolize nastaje od odabranih zrna kakaa iz zapadne Afrike, uz najkvalitetnije evropske sastojke i time opravdava titulu čokolade vrhunskog kvaliteta i bogatog ukusa. Svaki od ukusa je dostupan i u veganskoj opciji, ukoliko se napitak spravlja sa sojinim, kokosovim ili bademovim mlekom.

Za svaki ukus postupak je isti: jedan bar čokolade dovoljan je za jednu čašu ukusnog, topljenog, napitka. Čokolada može da zameni kašiku u čaši vrelog mleka ili, jednostavno, možemo da posmatramo kako se sama topi u čaši, ped našim očima, ostavljajući zanimljive tragove na staklu. Što duže ostavimo topljenu čokoladu da se hladi, nakon mešanja, to će njena struktura postajati gušća. Na taj način potpuno kontrolišemo krajnji rezultat i uživamo svim čulima.

Ono što je finalni proizvod, je upravo ono što nam i pakovanje obećava: čista, topljena čokolada, napravljena bez dodatih sastojaka, praškova i ukusa.

Čista čokolada topljena u čistom mleku, za čist užitak!