Kafeterija Coffee Cups otvorena 28.12.2018 godine u Kralja Aleksandra u Novom Sadu. Naokon otvaranje, kafeterija Coffee Cups odmah je osvojila srce novosađana sa svojim ambijentom i ukusnim kafa. Odnedavno pored slatke ponude u Coffee Cupsu možete uživati u ukusnom slanom programu.

Izgled kafeterije je industrijski stil, akcenat je stavljen na prodaju kafe. Kafterija u ponudi ima kafe iz Kenya, Guatemala, Cuba, Malawi, Brazil (Santos), Nikaragva, kao i Blend, domaća kafa koja se sprema na kvarcnom pesku.

Na Festivalu Ukusa od 11. do 13.maja stiže nam Bubble tea iz Beograda. Neobični ledeni čajevi sigurno će biti vaš izbor tokom Festivala. Legenda kaže da je osamdesetih godina prošlog veka jednoj radnici u fabrici na Tajvanu u čaj slučajno upala tapioka, tradicionalna poslastica karakteristična za azijsko podneblje.

Na Festivalu Ukusa od 11. do 13.maja u Novom Sadu uživaoci u kafi imaće velikih dilema koje kafe probati ;), jer nas očekuje veliki izbor sjajnih kafa. Predstavljamo vam još jedna novosadsku kaferiju -  "Coffee Corner" koji se izdvaja po Blendu kuće (100% Arabika). To je blend najkvalitetnijih Arabika iz centralne i južne Amerike i Afrike. Odlikuje ga puno telo, srednja kiselost, cvetna aroma i kompleksni ukuse karamele i čokolade.

Prvi puta Just superior izlaže u Novom Sadu i to baš na našem Festivalu. Oni će biti sa nama samo u petak 11. maja te ukoluko želite da probate pravi organski kakao iskoristite priliku. Biće i popusta :)! Just Superior je nastao kao odgovor na traganje za najboljim rešenjima protiv, prvenstveno narušenog imuniteta i manjka energije, a potom i ostalih zdravstvenih problema koje nam je moderni način života i ishrane doneo. Pristup Just Superiora je baziran na superhrani i supernamirnicama koje su 100% proverenog porekla, sertifikovano organske i potpuno prirodne – svi nutrijenti su u njima sačuvani kao u izvornom obliku (na plantaži)!

Na Festivalu Ukusa upoznaćete se sa Kaffabarom koji se nalazi u shopping centru u Novom Sadu, u Mercatoru. Na njihovom štandu ćete moći da napunite baterije ali ne od telefona :). Ovo mesto posluje oko dve godine, a od nedavno je svoj prostor proširio i sve to dekorisao na jedan veoma zanimljiv i atraktivan način. Adresa lokala je Bulevar oslobođenja 102.

Na Festivalu Ukusa očekuje vas i kafeterija Akademija, koja se nalazi u ulici Pap Pavla 28 u Novom Sadu. Kafeterija je bila logični sled poslovanja preduzeća DOO "Integro Co"  u kojoj možete da probate i kupite sve njihove proizvode: Dolcezza espresso, Hot chocolate, Milkshake, Dolcezza tea i Brsitot espresso. I na Festivalu ćete imati priliku da uživate u svim njihovim proizvodima.

Ove godine posetioci Festivala će imati priliku da uživaju u raznovsnim kafama kafeterije Loft iz Novog Sada. Ideja LOFT-a je od samog početka bila jasna: postaviti takav koncept u Novom Sadu koji će obuhvatati: odličan proizvod, pažljivo osmišljenu ponudu, sjajnu lokaciju, prijatan i inovativan enterijer, mlade ljudi koji mogu da prenesu sve naše vrednosti – i sve to upakovati na najprirodniji mogući način u jedan prepoznatljiv doživljaj za našeg gosta, koji je centar naše pažnje.