Na Festivalu Ukusa očekuje vas i kafeterija Akademija, koja se nalazi u ulici Pap Pavla 28 u Novom Sadu. Kafeterija je bila logični sled poslovanja preduzeća DOO "Integro Co"  u kojoj možete da probate i kupite sve njihove proizvode: Dolcezza espresso, Hot chocolate, Milkshake, Dolcezza tea i Brsitot espresso. I na Festivalu ćete imati priliku da uživate u svim njihovim proizvodima.

Preduzeće DOO "Integro Co" Novi Sad osnovano je 2000 godine. Proizvodnja i prodaja instant napitaka (Hot Chocolate "Dolcezza" i Milkshake "Dolcezza") su okosnica našeg poslovanja. Tokom vremena smo proširili delatnost na uvoz i distribuciju kafe (Espresso "Dolcezza") i pokrenuli proizvodnju nove palete čajeva ("Dolcezza" Tea) i instant kafu ("Dolcezza" Coffee Dream).

   

Ta dva nova segmenta su dovela do toga da trenutno postoji preko četrdeset artikala sa brendom "Dolcezza". S obzirom na količinu i specifičnost navedenih proizvoda, osetili smo potrebu da učvrstimo i produbimo podršku našim kupcima i distributerima, tako da smo u našu delatnost uvrstili i uvoz, prodaju, iznajmljivanje i održavanje espresso aparata, aparata za toplu čokoladu, miksera za spravljanje napitaka i slične opreme.

 

"Dolcezza" je trenutno jedan od široko poznatih brendova "HORECA" sektora u Srbiji i inostranstvu. Naši proizvodi pronašli su put do mnogih kupaca u zemljama evrope kao i u svim republikama bivše Jugoslavije. Osvajanje novih tržišta i unapređenje kvaliteta proizvoda, imperativi su kojima smo beskompromisno posvećeni. Godine ispred nas su vreme u kojem ćemo savesnim poslovanjem, uvođenjem novih tehnologija i kreativnom marketing strategijom ostvariti cilj da "Dolcezza" postane jedan od vodećih svetskih brendova.