Na Festivalu Ukusa upoznaćete se sa Kaffabarom koji se nalazi u shopping centru u Novom Sadu, u Mercatoru. Na njihovom štandu ćete moći da napunite baterije ali ne od telefona :). Ovo mesto posluje oko dve godine, a od nedavno je svoj prostor proširio i sve to dekorisao na jedan veoma zanimljiv i atraktivan način. Adresa lokala je Bulevar oslobođenja 102.

KaffaBar je jedno od onih mesta koje će se potruditi da ponudi za svakog po nešto, a pored svega toga tu je lepo uređen ambijent i veoma prijatna atmosfera koja vlada u lokalu.S obzirom na lokaciju ovog mesta, pored stalnih gostiju, koji rade u blizini, i dolaze ovde za vreme pauze kako bi se opustili, odmorili i popili kafu ili pojeli sendvič, tu su i oni koji su u prolazu, ali uglavnom su to sve već redovni gosti. Ovde vlada jedna opuštena atmosfera, osoblje lokala već poznaje svoje goste i uvek se trudi da ih što bolje i prijatnije ugosti.

Pored svega toga ponuda KaffaBar-a je veoma raznovrsna i mislimo da će svako pronaći ono što voli, a možda i otkriti neke nove ukuse. Kada smo već kod novih ukusa, ovde možete popiti kafu brenda Bei&Nannini koju ćete retko gde pronaći, a reč je o jednom italijanskom brendu esspreso kafa, a u kvalitet se uverite i sami. Za ljubitelje domaće kafe, tu je brend Grand kafe pod nazivom Black ‘n’ easy. Ukoliko se odlučite da naručite Black ‘n’ easy, dobićete je serviranu na jedan veoma interesantan način. Svakako tu su dobro poznati Dolcezza čajevi, Kozel pivo flaširano i točeno i Monin sirupi koji daju vrhunske ukuse.

Enterijer KaffaBar-a je veoma zanimjiv. Pored zanimljivo dekorisanih zidova, pažnju su nam privukle šarene sofe zbog kojih se osećate kao da ste kod kuće. Stakleni zid vam pruža mogućnost da dok uživate u svom piću ili hrani posmatrate užurbane prolaznike ili uživate u dnevnoj svetlosti i sunčevim zracima koji dopiru kroz njega.

Pored svega ovoga, KaffaBar vam nudi i da pojedete nešto ukoliko ste ogladneli. Nije restoranska hrana u pitanju, već su to razne vrste tost sendviča. Dok za sve vas koji volite da se zasladite tu su i razne vrste kolača.

 Ono što je dobro jeste da je ovaj lokal otvoren već od 7 časova ujutru i radi sve do 23 časa i to svakoga dana. A posetu ovom veoma zanimljivom lokalu možete obaviti i sa svojim kućnim ljubimcem jer je lokal u potpunosti pet friendly.Za sve vas koji volite da odmorite posle napornog šopinga ili jednostavno volite da uživate u prijatnoj atmosferi, ovo je pravo mesto za vas.