Prvi puta Just superior izlaže u Novom Sadu i to baš na našem Festivalu. Oni će biti sa nama samo u petak 11. maja te ukoluko želite da probate pravi organski kakao iskoristite priliku. Biće i popusta :)! Just Superior je nastao kao odgovor na traganje za najboljim rešenjima protiv, prvenstveno narušenog imuniteta i manjka energije, a potom i ostalih zdravstvenih problema koje nam je moderni način života i ishrane doneo. Pristup Just Superiora je baziran na superhrani i supernamirnicama koje su 100% proverenog porekla, sertifikovano organske i potpuno prirodne – svi nutrijenti su u njima sačuvani kao u izvornom obliku (na plantaži)!

Stvarajući brend Just Superior želelili su da pronađu i ponude najbolje od najboljeg! Tako su i postavili  glavni princip – kvalitet iznad organskog. Izmedju ostalog, to znači da sarađuju isključivo sa dobavljačima koji imaju svoje plantaže na kojima uzgajaju namirnice, koji su specijalizovani za uzgoj i proces prerade i koji sve svoje tvrdnje mogu da potkrepe temeljnom dokumentacijom.

Nudeći premijum organske proizvode beskompromisnog kvaliteta, čineći ih lako dostupnim i jednostavnim za korišćenje, želimo da kreiramo povoljno okruženje u kojem će hrana biti u funkciji podizanja kvaliteta života i dobrobiti, motivišući ljude da žive zdravijim, punijim i uspešnijim životom. Pozivamo vas da nam se pridružite u misiji podizanja organske ishrane na viši nivo…

Just Superior ima nekoliko proizvoda u svojoj ponudi.

 KAKAO PRAH SVAKOG DANA

Sigurna prečica do boljeg zdravlja!

Da li znate da sa samo par kašičica dnevno našeg kakao praha vaš mozak može biti rasterećeniji a raspoloženje pozitivnije, dok će vaše srce i krvni sudovi funkcionisati mnogo bolje i pravilnije… Kakao je poznat i kao biljka koja čuva organizam od slobodnih radikala, reguliše nivo šećera i holesterola; pospešuje koncentraciju; i snažan je afrodizijak i antioksidans. Probajte i sami. Pored sjajnog ukusa, bićete oduševljeni reakcijom sopstvenog organizma.

 KAKAO PRAH CRIOLLO

Criollo je jedna od najcenjenijih premijum sorti kakaa u svetu. Zrna Criolla su ekstremno osetljiva na različite uticaje iz okoline pa ih je dosta teško uzgajati. Vremenom ovaj kakao postaje sve ređi, na račun manje kvalitetnih, neretko hibridnih sorti, koje su pogodnije za masovnu proizvodnju i obradu. Danas se procenjuje da Criollo zauzima tek 1 do 5% ukupne svetske proizvodnje kakaa. Sa druge strane, većina proizvođača ističe da nudi upravo ovu sortu kakaa, ali na pitanje o njegovom poreklu – nemaju odgovor. Sam naziv Criollo na španskom znači „domaći“, te zato većina farmera u zemljama Latinske Amerike svoj kakao nazivaju upravo ovako, iako se ne radi o toj sorti. Pored toga, originalni peruanski Criollo se, zbog svojih vrhunskih svojstava, meša sa drugim sortama i hibridima. Ukus pravog Criolla opisuju kao delikatan (ne previše intenzivan) ali opet kompleksan, ne toliko karakterističan za standardni čokoladni ukus, ali izuzetno bogat u sekundarnim notama koje dugo traju. Zato ga nazivaju princem kakaa i stavljaju kao sastojak posebnih čokolada. 

 SUPERIOR MAKA 

PROVERENO NAJBOLJA

Maka je bila najcenjeniji plod kod Inka naroda iz Perua još pre nekoliko hiljada godina. Danas je nauka pokazala, a stotine hiljada iskustava korisnika potvrdilo, da svakodnevni unos samo jedne kašike dnevno kvalitetnog maka praha može značajno povećati energiju, izdržljivost, fokus i izbalansirati hormone, bez i jednog neželjenog dejstva! Naša maka je jedinstven miks 3 vrste make, sertifikovano organksa, 100% sirova, bez i jednog dodatka.

Ostale proizvode možete pogledati na sajtu www.justsuperior.rs, a u petak 11.maja ćete ove proizvod moći kupiti po cenama sa popustom upravo zbog Festivala.