Još jedana izdavačka kuća sa stripovima vas očekujue od 11. do 13. maja na Festivalu Ukusa. Izdavačka kuća Makondo nastala je 2012. godine, iz uverenja da je u svetskoj reci devete umetnosti ostalo još grumenja zlata koje tek treba otkriti. Iako okrenuti svim školama stripa, od francusko-belgijskog BD stripa do američkog grafičkog romana, Makondo se pre svega prepoznaje po svom radu na stripskim klasicima – od najranijih (naš možda i najvažniji izdavački poduhvat, Mali Nemo u Zemlji snova), preko američkog novinskog stripa (Fantom i Mandrak, u saradnji sa izdavačkom kućom Beli Put) do onih „novijih“, poput radova Dina Batalje.

Još jedna izdavačka kuća očekuje nas na Festivalu Ukusa od 11. do 13.maja u SKCNS Fabrika. ESOTHERIA je izdavačka kuća iz Beograda specijalizovana za izdavanje najznačajnijih autora i dela zapadne i istočne ezoterične i spiritualne tradicije. Od 1990. godine je najveći izdavač duhovne literature u jugoistočnoj Evropi.

Na Festivalu Ukusa koji se održava od 11. do 13.maja imaćete priliku da uživate u odličnoj ponudi stripova naših izlagača. Jedan od njih je izdavačka kuća Komiko. Izdavačka kuća Komiko osnovana je 2009. godine u Novom Sadu s ciljem objavljivanja i bolje prezentacije prvenstveno domaćih autora i njihovih ostvarenja - kako klasičnih (edicija "Zlatno doba - vremeplov kroz svet srpskog stripa") tako i savremenih u okviru biblioteke "Moderni srpski strip".

Izdavačka kuća Educom

Educom je centar za lični i profesionalni razvoj, a pored navedenog ima i izdavačku delatnost.