Na Festivalu Ukusa imaćete jedinstvenu priliku da vaše dete postane glavni junak edukativnih knjiga na štandu AlbaGreka books. “AlbaGreka books” se bavi osmišljanjem, izradom i plasmanom PERSONALIZOVANIH KNJIGA ZA DECU. Ideja vodilja nam je da predstavimo ediciju “AlbaGreka” personalizovanih knjiga za decu u nameri da ih edukujemo na raznim poljima, bez imalo nasilja.

PERSONALIZOVANE KNJIGE su posebno osmišljena i realizovana dečija izdanja edukativnog karaktera. Ono što je njihova prednost u odnosu na SVA druga izdanja je to što su glavni junaci ovih neobičnih, ljupkih i poučnih priča upravo vlasnici ovih knjiga SVOJIM PRAVIM IMENOM I PREZIMENOM. Imena ostale dece koja se pominju u ovim pričama, takođe su imena stvarnih drugara budućeg vlasnika i čitaoca ovih knjiga.  

Postoji više naslova, a podeljeni su po kategorijama:

EKOLOŠKO EDUKATIVNE

Ptice, Pande, Pingvini, Delfini, Slonovi, Kišna šuma, Zozon, Reciklirani papir - ove knjige decu upoznaju sa određenom vrstom, njenim staništem, navikama itd ili odredjenim ekološkim problemima

SOCIJALNO PSIHOLOŠKE

Odgovornost, Prijateljica noć, Životinjska škola, Olovni vojnici, Razvod – za decu koja imaju probleme i strahove.

KNJIGE ZA SPECIJALNE PRILIKE

Rođendanska želja (dinosaurusi – podgrupa ekoloških knjiga), Novogodišnja priča (prelepa priča o darivanju – podgrupa socijalno psihološke) , Radosnica (knjiga za bebe)

EDUKATIVNE AVANTURE

Kosmos

U fazi osmišljanja je još naslova poput: Portfolio za vrtiće, Tvoje NE znači sve (bavi se temom narkomanije), a trudićemo se da obradimo još tema koje bi mogle biti poučne i zanimljive današnjoj deci.

Sve knjige se mogu odštampati za 3 – 5 minuta, na jednom od 15 svetskih jezika.

Pri istraživanju tržišta kada je projekat personalizovanih knjiga AlbaGreka rađen dobili smo podršku UNICEF-a, pedagoga, psihologa, roditelja, eminentnog savremenog pisca gospodina Paula Coehla - autora ALHEMIČARA - i što je najvažnije - same dece. Istraživanje je takođe pokazalo da više od 70% dece rađe čita OVAKVE, samo njihove knjige.

Ilustracije za neke knjige su pripremili naši najeminentniji ilustratori: Eva Ras, Dušan Dimitrov, Sibin Slavković itd.

Franšiza –AlbaGreka doo u svojoj ponudi ima nekoliko vidova licenci i ostalih ugovora. Načelno je to popuno osmišljen mali kućni posao, koji za svrhu ima smanjenje broja nezaposlenih i to pretežno među mladim, entuzijastičnim ljudima.

Zahvaljujući kompjuterskom programu, vlasniku naše licence je omogućeno da jednostavnim unosom osnovnih podataka ( ime i prezime deteta kome je knjiga namenjena, grad u kojem živi, koliko ima godina i imena tri najbolja drugara) može u roku od TRI do PET minuta da odštampa i spoji personalizovanu knjiguna nekoliko jezika.

Čak i da vlasnik licence iz bilo kog razloga nije u stanju da nastavi da se bavi ovim poslom, prodajom knjiga koje dobija uz licencu, vraća uloženu investiciju, ostvaruje profit, a ostaje u posedu licence.

Zašto je “AlbaGreka” pogram fenomenalan?

Zato što vlasnicima licenci nudi siguran i dugoročan posao koji se može obavljati od KUĆE.

Zato što je projekat posebno interesantan i ekonomski koristan za zemlje u recesiji.

Zbog svog edukativnog, pedagoškog, a opet, deci atraktivnog sadržaja.

I najviše, zato što decu edukuje u svim pravcima, BEZ imalo NASILJA

…Ja sam glavni junak u poučnoj priči bez nasilja …

Možete postati vlasnik “AlbaGreka” licence. Informišite se na Festivalu Ukusa.

Kao vlasnik licence dobijate: pristupne podatke sajtu za personalizaciju knjiga, komplet od 200 knjga (po 20 od 10 naslova), reklamne flajere u elektronskom obliku, online obuku za rad, kao i marketinšku i tehničku podršku. Vlasnik takođe dobija i pravo na ekskluzivnost teritorije na kojoj planira da obavlja delatnost i ova ekskluzivnost se može produžiti ukoliko vlasnik licence ispuni uslove za to, navedene u ugovoru. Ovo nije slučaj jedino ukoliko na teritoriji već postoji diler koji nije ispunio uslove za ekskluzivnost, o čemu će budući vlasnik biti obavešten pri načelnim dogovorima.

RECENZIJE - I na kraju navodimo recenzije Prof. Dr. Nile Kapor, konsultanta UNICEF-a za socio-psihološke programe.

“AlbaGreka knjige su zabavne i - pošto su personalizovane - podstiču decu da čitaju. Veoma su moćno oružje u dečjem vaspitanju jer podržavaju pozitivan odnos deteta prema sebi i okolini. Orjentisane ka sociološkim i ekološkim temama, one u deci bude pozitivna osećanja kao sto su odgovornost i samopouzdanje, ili osvešćivanje ekoloških problema i pacifističkih vrednosti. Uz sve to, tematika ovih veselih knjiga je podređena ozbiljnim temama koje su od esencijalne važnosti u odgoju svakog deteta. Iskreno preporučujem AlbaGreka knjige svim roditeljima koji se aktivno bave ličnim razvojem svoje dece.”