Osamnestogodišnja Andreja Kargačin, učenica četvrtog razreda Srednje baletske škole, sa petnaest godina počela da piše, a sa šesnaest je završila svoj prvi roman "Akvarijum", koji je izdala "Laguna". U subotu 12.maja u 17:00h održaće se promocija njenog krimi romana "Akvarijum". Knjiga "Akvarijum"  je roman koji je namenjen svim uzrastima. Sa njom ćemo tokom promocije pričati o samom romanu kao i ljubavi prema pisanju i čitanju.

Nakon čitanja "Akvarijuma", nameće se pitanje ko je devojka koja je sa petnaest godina napisala zreo roman. U tipičnoj krimi priči, Andreja Kargačin nas vodi kroz svet odraslih, isprepletan željom za novcem, lošim porodičnim odnosima, ubistvima, grehovima iz prošlosti. Kaže, ljubav prema knjizi prenela joj je majka, umetnost voli od rođenja , a svet detektiva i misterija približila joj je baka.

Ona u svom romanu svet odraslih oslikava kroz svet pasa, prikazujući jasno karaktere, društvene odnose. Kaže da joj je za to jasno i precizno prikazivanje likova najviše pomogla njena beskrajna radoznalost.

 Andrea nije samo spisateljica, ona uči moderni ples u baletskoj školi. Uspešno se bavi koreografijom, slika , a osvojila je i nagrade za likovne radove. A U Budućnosti Andreja planira da sve umetnosti koje voli spoji u jedan sasvim drugačiji performans, planira studije plesa u inostranstvu, ali i novi roman.