Ove godine na Festivalu nećemo samo uživati u čokoladi nego ćemo saznati i kako se čokolada koristi u kozmetici i nezi. Drama Queen, cenatr za lepotu na Festivalu predstaviće se kroz svoje proizvode za negu od čokolade, a žene koje budu htele imaće priliku i da isprobaju na licu mesta masku od čokolade u nedelju od 10:00 do 10:50h.

U subotu 15.juna u 13:30h održaće se radionica "Slatkišar" na kojoj ćemo učiti nekoliko tipova dekoracije filom i čokoladom. Polaznici e praviti Unicorn - Jednorog dekoraciju za kapkejk, detaljno po koracima. Svaki učesnik će dobiti pribor i materijal za rad na radionici, a svoj završeni slatkiš dobija na poklon. 

Radionica traje 45min i otvoreno je za odrasle i roditelje sa decom (starijom od 5 godina). Prijave za radionicu obaveze putem mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

U subotu 15. juna održaće se radionica i promocija knjige "Jebe mi se". "Jebe mi se" je prva interaktivna knjiga za odrasle, koja će vas naučiti da kažete ne bez griže savesti. Prva u novoj ediciji kontraKnjiga u izdanju Arete izdavačke kuće. Ali prva knjiga u kojoj Vi niste samo čitaoci, već postajete i autori. Radionica počinje u 11:00 časova i potrebna je prijava na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mala Radionica kafe iz Kikinde, svoja vrata otvorila pre mesec dana i u Novom Sadu. Na Festivalu Mala Radionica kafe će se predstaviti kroz Cupping (kaping) Kaping je probanje kafe na odredjen način, a posle toga nas očekuje i degustacija filter kafa.Radionica počinje u petak u 18:45h i trajaće do 20 časova. Prijave obavezne na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Malac Genijalac je internacionalni edukativni sistem namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga. Ciljevi Malca Genijalac su podsticanje i razvijanje intelektualnih veština i sposobnosti dece počev od ranog perioda života. Sledeći ovu viziju Malac Genijalac uspešno spaja “ najbolje iz različitih svetova ”, primenjujući dragocena iskustva Istoka i Zapada.