Vesti

Festival je institucionalno podržan od Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizma, uz medijsko pokroviteljstvo Novosadske televizije, portala Volimnovisad.com I Fabrike fotografa.

Svečano otvaranje Festival je zakazano za petak 12.maj u 13:30h, a svečano će ga otvoriti član Gradsko veća za privredu Milorad Radojević i Branislav Bandć, pomoćnik pokrajisnkog sekretara za privredu i turizam.

Jedinstveni festival na našim prostorima okupiće oko 20 izlagača različith brendova kafa, čokolada i izadavačih kuća iz Srbije i regiona. Prijatelji Festivala su Vinarija Mačkov podrum i Minaqua voda.

Učesnici:Kafa&Kafa, Kafemat, Top Cup-Sapore&The Pub, Kafa Sale, Capsoul, Torras čokolada, sladoled Crna Ovca, Moki konditorski proizvodi, Čokoladni svijet, tajlandski sladoled Špaklica, kolačići Art&Honey, Lingua, Kompas, KCNS, Educom.

Ulaz za sve posetioce na festival je slobodan! Posetioci će moći da uživaju u radionicam I predavanjima na temu kafe, knjige I čokolade. U nastavku je Agenda programa.

Trajanje Festivala:

Petak od 13:30 do 20:00h, Subota od 10:00h do 20:00h I Nedelja od 10:00 do 18:30h.