Vesti

Tom prilikom na štandu Visoke škole zainteresovani posetioci će kao poklon dobiti recepte poslastica od čokolade koji su našim studentima sa studijskog programa Menadžment u ugostiteljstvu obezbedili pobednička mesta na prestižnim domaćim i internacionalnim takmičenjima. 

Tri dana će ljubitelji knjige, kafe i čokolade moći da se bliže upoznaju sa akreditovanim trogodišnjim studijskim programima naše Škole ukoliko žele da postanu ugostitelji, menadžeri ili informatičari (Menadžment u ugostiteljstvu, Menadžment trgovine i marketinga, Menadžment poslovnih komunikacija, Primenjena informatika) i u novoj školskoj 2019/2020. godini to urade na novoj lokaciji Škole, u samom centru grada, u ulici Modene br. 5 (ulaz iz Ilije Ognjanovića br. 5).

Takođe, zainteresovani će u toku čitavog Festivala imati priliku da se druže sa našim profesorima u potpuno relaksiranoj i neformalnoj atmosferi, da saznaju više o: obezbeđenoj stručnoj praksi u zemlji i inostranstvu, mogućnostima zaposlenja, i svemu ostalom što ih interesuje.

Posetite naš MPK štand!